Flip Kreativitet


Flip notation
Rita, skriv, inspirera

Njut av en slät och traditionell whiteboard i ett flexibelt digitalt format som finns i en mängd olika färger, stilar och bredder. Upp till 4 personer kan skriva samtidigt med valfritt objekt som skrivverktyg.

 


Flip fånga
Samarbeta och digitalisera enkelt

Tack vare Samsung Flips många anslutningsmöjligheter kan arbetsgrupper dela och göra anteckningar direkt i en mängd olika dokumenttyper med optimal grafisk kvalitet.

 


Flip navigation
Intuitiv navigering

Samsung Flips användarvänliga och intuitiva meny underlättar navigering och ger snabb åtkomst till funktioner och visning av hela innehållet. Projektledare kan även förhandsgranska specifika sidor och göra ändringar direkt på skärmen.

 


Flip säkerhet
Skydda dina värdefulla koncept

Säkerställ att dina banbrytande koncept inte hamnar i fel händer tack vare ett förbättrat säkerhetssystem. Varje arbetsgrupp kan ange ett eget unikt numerisk lösenord för att låsa displayen och hindra att känsligt innehåll visas.

 


Flip användning
Designad för flexibilitet

Skapa en unik visningsupplevelse för olika användningsområden, till exempel genom att presentera en företagslogotyp på skärmen, låsa skärmen för att skydda information eller välja en bildmall.

 


Flip samarbete

 


 


Flip synkronisering
Synkroniserad bild och kontroll

Funktionen Touch Out Control gör det möjligt att synkronisera personliga enheter till Flip för visning och kontroll i realtid. Ändringarna som görs på huvudskärmen överförs automatiskt till den personliga enheten och tvärtom, för optimal effektivitet.

*Touch Out Control fungerar via USB-kabel eller UIBC-ansluten Android mobilenhet (2016 eller senare) och datorer med Windows

 


Flip presentation
Proffsiga presentationer

Håll spontana möten och presentationer utan att behöva offra komforten. Flip-tavlan har ett smidigt Pivot-läge och ett ergonomiskt stativ som gör det enkelt att anpassa skärmen för liggande eller stående bildformat.

 


 


Flip visning
Öppna och dela

Öppna enkelt Microsoft Word-, PowerPoint- eller PDF-dokument med det inbyggda visningsprogrammet och presentera innehållet på en annan stor digital skärm för en större publik med Samsung Flip™ trådlös skärmdelningsfunktionalitet.

 


 

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.