Vår expertis

Letar du efter rätt kabel till din projektor? Flyttar organisationen in i nytt kontor och behöver hjälp att planera, installera och underhålla allt från hörsalar till konferensrum? Brukar ni ha videokonferenser? Använder ni digitala samarbetsverktyg och rumsbokning? Du behöver inte leta mer.

Vi löser alla dina projekt inom ljud & bild. Nedan kan du läsa mer om några av de verksamheter till vilka vi levererar produkter och helhetslösningar.

Konferensrum & mötesrum

Effektivisera möten och konferenser med praktiska lösningar för ljud & bild. AVS tar ett helhetsgrepp på ditt konferens- och mötesrum, från den stora skärmen på väggen till minsta vägguttag. Vi installerar och inreder med ljudanläggningar, skärmar, projektorer, belysning, styrsystem, rumsbokningssystem och specialanpassade möbler.

Kontakta oss om konferensrum.

Videokonferenser

För att spara såväl pengar som tid har videokonferenser för företag fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Med webbkameror, mikrofoner, högtalare och skärmar med knivskarp skärpa blir videokonferensen lika effektiv som ett fysiskt möte där alla sitter på samma plats. Givetvis kan vi leverera anpassade anläggningar och mjukvaror etc.

Kontakta oss om videokonferenser.

Skola, klassrum & utbildning

Digitaliseringen av skolan har det pratats mycket om och med rätt anläggning kan arbetet underlättas för både lärare och elever. Dagens teknik har potential att göra lärandet roligare och mer effektivt. Styrsystem, ljudanläggningar, skärmar, interaktiv whiteboard, projektorer, kabel- och kontakthantering, digital signering, interaktiva skärmar och rumsbokningssystem är praktiska redskap för alla som jobbar i skolan.

Kontakta oss om skola och klassrum.

Hörsalar & aulor

Se till att den som talar både syns och hörs. Med rätt utrustning för ljud, ljus och bild kan hörsalar och aulor bli till effektiva kunskapsplatser.

Kontakta oss om hörsalar.

Publika miljöer

Tänk på alla platser där lösningar inom ljud & bild kan göra nytta. Vi kan hjälpa till med system för digitala skärmar, infokiosker, ljudanläggningar och stora videoväggar.

Kontakta oss om lösningar för publika miljöer.

Evenemang & scen

Att höras och synas är allt vid evenemang och scenaktiviteter. Vi levererar och installerar utrustning för ljud & bild av hög kvalitet, inklusive mixerbord, högtalare och mikrofoner. På bilen syns liveprojektioner av Olof Werngren. Foto: Johan Persson

Kontakta oss om lösningar för evenemang och scen.

Studio

Njut av professionellt ljud. Vi erbjuder professionell inspelnings- och redigeringsutrustning för ljud & bild, inklusive kameror och mixerbord.

Kontakta oss om lösningar för studio.