CLEVERTOUCH M-SERIEN – Nu till kampanjpris


Clevertouch M-serien är en interaktiv skärm som kombinerar högkvalitativ design, funktionalitet, hållbarhet och 4K-upplösning till ett mycket funktionellt verktyg i klassrummet. Whiteboard, webbläsare och funktion för att trådlöst överföra bilder från anslutna enheter är några av de inbyggda funktionerna. Clevertouch patenterade Super Glide Touch-teknik erbjuder en fantastisk skrivupplevelse utan fördröjning. Kompatibel med Windows, Mac, OS X, macOS och Chromebook. Fria, automatiska uppdateringar.

Licenser av Lynx Whiteboard medföljer, utan månatliga eller årliga abonnemangsavgifter. Med Lynx Whiteboard skapar du snabbt och enkelt lektionsmaterial med något av de många inbyggda verktygen. Sök efter högupplösta bilder och dra dem enkelt till arbetsytan. Använda någon av de hundratals färdiga aktiviteter som medföljer och spara materialet i molnet eller dela ut lektionen via e-post eller QR-kod. Möjligheterna är i princip obegränsade.


Clevertouch M Series 65″
1090017AH


Kampanjpris: 17 400:-


Clevertouch M Series 75″
1090018AH


Kampanjpris: 22 400:-


Clevertouch M Series 86″
1090019AH


Kampanjpris: 28 400:-


Se hela det fantastiska Clevertouchsortimentet i AVS webbutik!


Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden eller avtal.
Kampanjpriserna gäller så länge lagret räcker.
Alla priser exkl. moms. Med reservation för fel och slutförsäljning.


Clevertouch – ett pedagogiskt verktyg

Clevertouch är Europas ledande tillverkare av pekskärmar för pedagogiskt bruk. I produktserien finns allt från lite enklare skärmar i form av M-serien upp till flaggskeppsmodellen IMPACT Plus. Clevertouch finns i storlekar från 55” upp till 86” (beroende på modellserie). Gemensamt för skärmarna är att skärmarna är utvecklade av pedagoger för pedagoger. Med en Clevertouch kan du vara säker på att medföljande funktioner och programvaror verkligen innebär kraftfulla verktyg i en lärande miljö.

AVS levererar och installerar er Clevertouch där vi utgår från era specifika behov och förutsättningar. Oavsett om ni behöver en Clevertouch till ert mötesrum eller för att använda på er förskola så kan vi hjälpa er att få ut maximal nytta av skärmen – något som även inkluderar den nödvändiga utbildningen som krävs för att ni ska kunna nyttja tekniken till fullo.

Utbildningen är viktig. Det finns många saker att ta i beaktning och även om Clevertouch är ett pedagogiskt och förhållandevis enkelt verktyg att hantera så blir allting bättre av lite mer pedagogisk utbildning innan användning. AVS kan erbjuda en heltäckande service i samband med leverans där du som kund blir omhändertagen hela vägen från installation och vidare till framtida service och övriga frågor. Vi skräddarsyr lösningar utifrån varje kunds specifika behov och det är också därför du ska välja att köpa din Clevertouch från AVS.


 

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.