Clevertouch – ett pedagogiskt verktyg

Clevertouch är en pekskärm som erbjuder appar direkt i skärmen. Detta via den egna butiken Cleverstore där över 100 pedagogiska appar och verktyg finns att välja bland. Clevertouch är en hjälpande hand inom undervisningen, ett pedagogiskt redskap som passar allt från den mer aktive eleven och vidare till det blyga, lite mer tillbakadragna barnet.

Det talas mycket om att det finns en barriär mellan lärande och teknik och att man aldrig kan ersätta pedagogik med digitala verktyg. Clevertouch som redskap suddar ut den barriären och det handlar om att man genom att investera i den här tekniken också tillgodoser barn och elever kunskap och nya information – men på ett roligt och stimulerande sätt.

Clevertouch för förskola

Barn lär sig hela tiden och varje liten erfarenhet och nytt intryck absorberas och förvandlas till ny erfarenhet och information.

Vi går mot ett allt mer teknologiskt samhälle och man bör anamma detta faktum snarare än att motarbeta det. Clevertouch är ett ypperligt verktyg att använda i en förskola. Barnen får – genom appar – lära sig om allt från människokroppen vidare till matematik och rena språkkunskaper. Man kan även använda appar för rörelse och mer fysisk lek – något som naturligtvis också är extremt viktigt.

Använd en Clevertouch för möten och konferenser

Det går även utmärkt att använda sig av clevertouch i andra sammanhang. Vid möten så handlar det om ett utmärkt verktyg där man kan peka, rita och även koppla upp exempelvis dator, mobil och surfplatta. Man kan även använda tekniken i form av insticksdator – din dator blir då helt integrerad i skärmen.

AVS levererar och installerar er Clevertouch där vi utgår från era specifika behov och förutsättningar. Oavsett om ni behöver en Clevertouch till ert mötesrum eller för att använda på er förskola så kan vi hjälpa er att få ut maximal nytta av skärmen – något som även inkluderar den nödvändiga utbildningen som krävs för att ni ska kunna nyttja tekniken till fullo.

Utbildningen är viktig. Det finns många saker att ta i beaktning och även om Clevertouch är ett pedagogiskt och förhållandevis enkelt verktyg att hantera så blir allting bättre av lite mer pedagogisk utbildning innan användning. AVS kan erbjuda en heltäckande service i samband med leverans där du som kund blir omhändertagen hela vägen från installation och vidare till framtida service och övriga frågor. Vi skräddarsyr lösningar utifrån varje kunds specifika behov och det är också därför du ska välja att köpa din Cleverstore från oss.

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.