Helhetslösningar inom AV-teknik i Skåne

Behöver ni hjälp med att uppgradera era lösningar inom ljud och bild? Vi har över trettio års erfarenhet av AV-teknik och vi vänder oss till företag, myndigheter, skolor och till den offentliga sektorn i Skåne. Framtiden är redan här och med hjälp av dagens AV-teknik kan ni underlätta och effektivisera hela er verksamhet. Vi hjälper er gärna genom att ta ett helhetsgrepp som tar er från start till mål.

Vad är ni i behov av, vilka utmaningar finns, hur ser era lokaler ut och vad har ni för målbilder? Handlar det om att skapa ett nytt konferensrum som möjliggör videomöten med företag i andra länder? Behöver ni utrustning som ger föreläsningar, möten och presentationer det där lilla extra eller handlar det om att skapa en mer teknisk miljö där exempelvis skärmar blir en mer naturlig del av verksamheten?

Oavsett vilket så kan vi hjälpa er. Och; vi gör detta med er verksamhet i åtanke. Våra produkter inom AV-teknik håller absoluta världsklass och i kombination med att all installation sker av våra skickliga och välutbildade AV-tekniker så kommer den lösning ni erhåller att vara optimerad för era specifika behov.

Vi brinner för AV-teknik och vi hjälper er att ta steget in i den framtid som redan finns här. Genom rätt lösningar inom AV-teknik kan ni spara tid, pengar och få en mer effektiv verksamhet och detta oavsett vilken bransch i Skåne ni är verksamma inom.

Varför välja oss för er AV-teknik i Skåne? AV-tekniker Skåne

Vi har allt sedan starten för trettio år sedan placerat oss i förarsätet för AV-teknik i Skåne. Allt som rör ljud, ljus och bild är det vi verkligen brinner för. Till skillnad mot andra områden så kan man heller aldrig stå stilla och luta sig tillbaka. Tekniken förändras och den gör det i ett rasande tempo – det som var modernt för några år sedan kan vara hopplöst omodernt idag. Vi anammar den tekniska utvecklingen och vi tar oss an de nya lösningar som presenteras med stor entusiasm. Det är något som våra kunder har nytta av.

Målet är inte att sälja en massa AV-teknik bara för att tjäna pengar. Vårt mål är att ge våra kunder maximal effekt av den investering man tar: vi installerar, vi utbildar, vi visar hur saker och ting fungerar och vi står alltid redo att rycka in och hjälpa till om någonting inte skulle fungera enligt plan. Vi är, helt enkelt, en komplett partner inom ljud- och bild som alltid erbjuder dig som kund en helhetslösning utifrån dina specifika – och ibland unika – behov.

Väljer ni oss som en leverantör av AV-teknik i Skåne så får ni ett stort mervärde på köpet. Detta i form av en leverantör med gedigen erfarenhet, kunskap och rutin av allt som rör ljud- och bild. Ni väljer en leverantör av både tjänster och produkter av absolut högsta klass; en leverantör som ger er möjlighet att ta nästa steg att nå nästa nivå.

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.