Smart Board interaktiva skrivtavlor

AVS är en av landets största leverantörer av Smart Board och är ackrediterade hos Smart Technologies som leverantör till såväl utbildnings- som näringslivssektorn. Självklart erbjuder vi också installation, utbildning och service — vi tar hand om det tekniska och låter dig fokusera på det som är viktigt för dig!

AVS — Smart ljud & bild

Installation

Självklart vill du komma igång direkt och dra nytta av alla fördelar med din nya Smart Board. Vi hjälper dig med allting som du behöver för att komma igång — från montering och inkoppling till programmering av styrsystem. Dessutom hanterar vi allt runt omkring, så som att dra kablage eller att ta fram kontakter.

Utbildning

Våra utbildare har en bakgrund som pedagoger och vi erbjuder relevant utbildning för dig och dina medarbetare. Med vår långa erfarenhet kan vi dessutom erbjuda utbildare med spetskompetens inom skol- och utbildningsverksamheter.

Service

Vi backar upp dig med fullt serviceansvar för de produkter vi levererar. Och med ett heltäckande serviceavtal kan du lugnt luta dig tillbaka. Vi hämtar, lämnar eller utför service på plats hos er, så att ditt system alltid fungerar som det ska.

Avtalskunder

Flertalet av Sveriges landsting, kommuner och statliga organisationer har upphandlat olika typer av avtal med AVS. Om du arbetar vid någon av dessa är du avtalskund hos oss, vilket bland annat innebär att du har möjlighet att beställa via vår webbutik.

Få hjälp att hitta rätt Smart Board!
Kontakta oss direkt på 010-551 10 00, post@avs.se.

Köp Smartboard av ackrediterad leverantör

När du köper Smart Board från AVS får du tillgång till särskilda förmåner såsom installatörer utbildade av Smart, support och garanti utförd av certifierade tekniker samt certifierad utbildning och snabba leveranser från Malmö.

Skolor och förskolor får dessutom kostnadsfri medlemskap i användarföreningen SMARTKlubben med lektioner, instruktionsfilmer, nätverksträffar, workshops, skolledarutbildning och support.

AVS är också speciellt certifierade för Meeting Pro, Smart kapp och Smart Board Pro.