Smart ljud & bild

Du kan lita på oss. Med drygt 30 års erfarenhet inom heltäckande ljud- och bildlösningar vet vi vad vi pratar om. Hos oss väljer du enstaka produkter eller helhetslösningar bland det bästa inom ljud & bild. Med professionell installation, utbildning och service är du snart igång och kan dra nytta av alla fördelar med din lösning. Vi tar hand om det tekniska och låter dig fokusera på det som är viktigt för dig.

Produkter

Med lång erfarenhet inom ljud & bild och ett stort utbud av produkter kan vi fixa det du behöver. Från en enstaka produkt till stora system, från ett rum till en hel byggnad. Kort och gott: Vi fixar det du behöver, stort som smått.

Kan vi hjälpa till?

Vare sig du redan vet vad du vill ha eller om du letar efter något specifikt och behöver hjälp att hitta rätt lösning så finns vi här för dig. Vi har ett brett sortiment och lång erfarenhet av installationer så vi kan ge dig rätt hjälp för alla slags anläggningar. Om du är osäker hjälper vi dig gärna att plocka ihop precis det du behöver för din verksamhet.

Avtalskunder

Flertalet av Sveriges landsting, kommuner och statliga organisationer har upphandlat olika typer av avtal med AVS. Om du arbetar vid någon av dessa är du avtalskund hos oss, vilket bland annat innebär att du har möjlighet att beställa via vår webbutik.

För att se AVS grundpriser – klicka på länken.

 

Få hjälp att hitta rätt produkt:
Kontakta oss på 010-551 10 00, post@avs.se

Installation

Självklart vill du komma igång direkt och dra nytta av alla fördelar med en välfungerande anläggning. Vi hjälper dig att installera omfattande helhetslösningar, men även att koppla in enstaka skärmar och sladdar. Och med installation menar vi verkligen allting som du behöver för att komma igång – från programmering av styrsystem och anpassade möbler till installation av interaktiva skärmar och grenuttag. Dessutom hanterar vi allt runt omkring, så som att dra kablage eller att ta fram kontakter.

Få hjälp med installation.
Kontakta oss på 010-551 10 00, post@avs.se

Utbildning

Hur kan du använda din anläggning för att få ut mesta möjliga av din investering? Rätt utbildning gör stor skillnad. Våra utbildare har en bakgrund som pedagoger och vi erbjuder relevant utbildning för dig och dina medarbetare. Med vår långa erfarenhet kan vi dessutom erbjuda utbildare med spetskompetens inom skol- och utbildningsverksamheter.

Vill du veta mer om AVS utbildningar?
Kontakta oss på post@avs.se, 010-551 10 00

Service

Du vill fokusera på vad som är viktigt för dig. Vi backar upp dig med fullt serviceansvar för de produkter vi levererar. Och med ett heltäckande serviceavtal kan du lugnt luta dig tillbaka. Vi hämtar, lämnar eller utför service på plats hos er, så att ditt system alltid fungerar som det ska.

Serviceärenden

För att vi ska kunna hantera just ditt ärende så effektivt som möjligt fyller du i ett serviceärende genom att klicka på knappen nedan.

Har du frågor kring service och avtal?
Kontakta oss på 010-551 10 00, post@avs.se