Beställ måttbeställda plisségardiner hos oss

Söker du ett funktionellt solskydd till ditt hem som dels skyddar mot solen, som dels blockerar och minimerar risken för att solstrålar ska reflekteras mot skärmar och som dels också är väldigt estetiskt tilltalande? I så fall är plisségardiner alternativet för dig.

Plisségardiner ger ett snyggt, sobert och vackert intryck och är möjliga att matcha mot vilken typ av inredning som helst. Detta utan att göra avkall på funktionen: man får fortfarande bort solljus som kan störa i vardagen och gardinerna i fråga tar effektivt bort värme och skapar genom detta en behaglig inomhustemperatur.

Man brukar säga att plisségardiner är den moderna människans självklara val då de uppfyller de krav på kombinerad funktion och tilltalande utseende som vi idag ställer. Och: plisségardiner passar lika bra överallt och oavsett vilken fönstermodell det handlar om.

Beställer du från AVS så vi anpassa dem fullt ut efter dina förutsättningar. Måttbeställda plisségardiner kommer att ge dig maximal effekt av din investering och det spelar ingen roll om dina fönster är rektangulära, lodräta eller sitter i taket – vi har lösningar för alla.

Måttbeställda plisségardiner för företag

Fördelarna med plisségardiner går även att applicera till företagsvärlden och offentliga miljöer. Söker ni ett snyggt solskydd som höjer upp ert estetiska intryck och skapar ett mervärde gentemot kunder, affärspartners och potentiella investerare så är det ett givet val.

Det går att kombinera funktion och estetik och på exempelvis ett kontor så är arbetet det som står i centrum. Ett arbete som kan störas av solens strålar och av värmen som dessa för med sig. En alltför varm arbetsplats sänker koncentrationsförmågan och skapar irritation.

Samma sak gäller vid arbete framför en dator, ett möte där man använder en digitalt whiteboard eller i samband med en videokonferens: reflekteras solen så ser man sämre och missar viktig information. Det är något som även skolor och lärare kan relatera till. Genom måttbeställda plisségardiner så får man en sval och behaglig arbetsmiljö där man slipper reflektioner från solstrålar på sina skärmar.

Duetteväv ger bättre isolering

Plisséväv är det vanligaste alternativet. Det ger ett bra skydd mot solen och det är ett effektivt insynsskydd som även ger viss möjlighet att se ut och där man fortfarande får ljus. Jämför man med vanliga gardiner så skapas lätt en mer luguber och trist atmosfär i samband med att man använder dem – plisségardiner av plisséväv släpper igenom ljus, men blockerar de störande solstrålarna.

Vill man ha ett kraftigare skydd så kan man istället välja plisségardiner av duetteväv; den väven är mer isolerande och ger ett bättre skydd. Sådana kan med fördel väljas även med tanke på potentiella energivinster. Genom att använda dessa så kan man slippa en massa kostnader i energi som en följd av att man exempelvis kör olika aggregat i syfte att ge svalka. Måttbeställda plisségardiner i duetteväv skapar en frisk, sund och behaglig atmosfär att arbeta i utan att behöva betala en massa pengar i energi. Ett bra val – både för företaget, för hemmet och för hela miljön.

Vi hittar rätt lösning för er

Plisségardiner fäster man via styrlinor i fönstret. Det innebär att du slipper en massa trådar hängande längs fönstren och att du även kan öppna ett fönster utan problem. Gardinen följer smidigt med och det är en klar fördel om du vill ha frisk luft och ändå slippa solens värme.

AVS säljer måttbeställda plisségardiner från Draper – en ledande aktör på marknaden – och vi tar gärna ett helhetsgrepp där vi hjälper till med allt från undersökning, installation och anpassning utifrån era behov och krav. Vi är experter på allt som rör ljud- och ljusteknik och vi kan därigenom också hitta lösningar för solskydd som verkligen möjliggör att ni når er fulla potential i det dagliga arbetet.

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.