AV Syd byter namn till AVS!

OK!

Mörkläggande lamellgardiner för större fönster

Rätt solskydd ger extremt många fördelar och detta oavsett om man talar om det privata hemmet, en arbetsplats eller om en offentlig miljö. Det finns solskydd för alla fastigheter och alla typer av fönster, men för att veta vilken modell som passar så krävs det kunskap och vetskap om hur man ska tänka. Vissa solskydd passar helt enkelt bättre i vissa lägen och sämre i andra sammanhang. AVS säljer solskydd av högsta kvalitet från leverantören Draper och vi har den kunskap som krävs för att hjälpa dig att nå nästa nivå.

Har ert företag problem med innemiljön? Upplever ni att lokalerna blir för varma under sommaren, ser ni att solens strålar stör arbetet genom reflektioner mot skärmarna eller störs ni av att förbipasserande hela tiden tittar in på er arbetsplats? Det är vanliga problem och en bra lösning för detta är att investera i lamellgardiner.

Lamellgardiner är en perfekt lösning för större fönster och i exempelvis lokaler där man håller föreläsningar, konferenser eller arbetar mycket med information via digitala hjälpmedel så är det att anse som det bästa alternativet. I synnerhet om man väljer att investera i mörkläggande lamellgardiner.

Mörkläggande lamellgardiner förenar funktion och estetik

Mörkläggande lamellgardiner går att använda i samband med exempelvis videokonferenser eller presentationer då man måste delge – och tillskansa sig – information utan distraktioner från solen. De ger en atmosfär som blir ultimat att vistas i – det blir mörkare, det blir svalare och detta sker utan att det på något sätt blir störande.

Mörkläggande lamellgardiner ger funktion utan att göra avkall på det estetiska. Tvärtom. Det handlar om ett solskydd som ger extra allt och som är perfekt att anpassa mot den övriga interiören och designen. Har ni större glaspartier som behöver skärmas av i samband med möten eller presentationer? Då är måttbeställda lamellgardiner ett väldigt bra alternativ. Det spelar ingen roll hur stora fönster- eller glaspartier det handlar om. AVS kan hjälpa er att hitta en lösning som verkligen ger er rätt förutsättningar att nå er fulla potential.

Välj din egen stil

En annan fördel med lamellgardiner är att de går att anpassa mot den övriga inredningen. Har du en färg som genomgående löper genom hemmet eller har ert företag en kulör som går som en röd tråd i er verksamhet – från logotyp till kontorsinredning – så är det möjligt att välja lamellgardiner i just den färgen eller kulören. Man kan även välja mellan smalare eller bredare lameller samt även se att vissa kommer med lite roligare och med utmanande former.

Det är ingen slump att många inredningsmagasin visar upp mörkläggande lamellgardiner som det bästa solskyddet för större fönster och för glaspartier. Man får ut extremt mycket av just sådana – solen strålar in, man får energi och man får ett svårslaget ljus i hemmet. Men, man måste även kunna skärma av och ge sig själv en möjlighet till mörker och svalka. Där är lamellgardiner en extremt bra lösning som snabbt och effektivt kan anpassas efter den rådande situationen och de egna önskemålen. I och med att de sitter i skenor i taket och där du kan vinkla mellan öppet- och stängt genom en stav så väljer du också att smidigt kunna låta solen flöda in eller helt stänga den ute.

Kontakta oss gällande måttbeställda mörkläggande lamellgardiner idag så tittar vi närmare på hur vi kan hjälpa dig att få ett funktionellt, stilrent och estetiskt tilltalande solskydd i ditt hem eller på er arbetsplats.

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.