Måttanpassade rullgardiner ger mervärde

Rullgardiner är en bra lösning både för hemmet och för företag samt i offentliga miljöer. Få solskydd ger samma uppenbara effekt då det kommer till att blockera solen, ta bort reflektioner mot exempelvis skärmar eller i form av att skapa en mindre energiförbrukning.

I hemmet ser man gärna att rullgardiner placeras i sovrum där man snabbt vill kunna få det mörkt och där man gärna vill ha en svalare, mer behaglig temperatur.

Faktum är dock att rullgardiner passar bra även i andra rum. AVS säljer högkvalitativa rullgardiner från Draper och vi har möjlighet att skräddarsy dessa utifrån dina specifika behov, krav och givna förutsättningar.

Det senare innebär att vi saluför måttanpassade rullgardiner efter hur dina fönster ser ut – något som alltså förklarar varför en rullgardin idag är ett solskydd för varje rum och inte enbart är exkluderat till sovrummet.

Möjlighet till mer personliga val

Rullgardiner idag ger även en större möjlighet till personliga val. Utöver att vi har möjlighet att erbjuda dig måttanpassade rullgardiner för ditt hem så kan du även välja mellan att exempelvis ha en öppen eller en dold konstruktion eller anpassa gardinen efter din övriga stil rent interiört. Det senare förklaras av att vävarna idag kan komma i stort sett vilken färg som helst och där du dessutom kan välja mellan olika mönster.

Det går definitivt att få ett solskydd som harmoniserar och samspelar med interiören i ett hem. Våra måttanpassade rullgardiner är både snygga, funktionella och trendiga. Det spelar ingen som helst roll hur stora- eller små fönster du har. AVS kan hjälpa dig att hitta en effektiv och snygg lösning som skapar en skön, sval innemiljö.

Måttanpassade rullgardiner för företag och i offentliga miljöer

Att dagens rullgardiner är möjliga att måttanpassa, kommer i olika färger, ger bättre effekt och har en högre hållbarhet gör dem till en bra lösning även för företag och i offentliga miljöer. Att de dessutom kan komma i screenväv är ytterligare en faktor som talar för detta. Screenväv kan man nämligen se igenom och det innebär att man kan ha rullgardinen nedfälld och ändå se vad som händer på utsidan – detta utan att solens värme- eller strålar påverkar inomhus.

En annan fördel med måttanpassade rullgardiner för företag är att de ger en möjlighet till effektivt marknadsföring. Det är nämligen fullt möjligt att trycka logotyper eller andra budskap på utsidan. En förbipasserande kan genom detta tillskansa sig information, få upp ett intresse och lägga detta på minnet. Vill man ändra trycket så sker detta genom att man byter väv – något som inte bär någon högre kostnad.

Hur ser er innemiljö ut på arbetet och kan rullgardiner vara något som ger er en bättre sådan? AVS tar gärna ett helhetsgrepp om denna fråga och skräddarsyr en lösning efter era behov, er stil och hur era fönster ser ut. Välkommen att kontakta oss för ett möte där vi tittar närmare på era behov och hittar en lösning.

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.