Förenkla samarbetet med en interaktiv skärm

En interaktiv skärm ger ett tydligare och effektivare samarbete inom företags- och utbildningsmiljöer. Genom att använda en interaktiv skärm vid möten kan man på ett tydligare sätt nå varje enskild individ och möjliggöra att information verkligen når fram.

Oavsett om det handlar om en interaktiv skärm för skola eller en interaktiv skärm för ett kontor så kan AVS erbjuda den bästa lösningen.

De interaktiva skärmar som vi tillhandahåller är av absolut högsta kvalitet och finns i flera olika storlekar som passar allt från den mindre möteslokalen till den större aulan. Fördelen med interaktiva skärmar är att man når publiken och åhörarna oavsett miljön man befinner sig – du som exempelvis lärare behöver inte oroa dig för att skymma sikten, för att ljuset är för dåligt eller för att någon annan extern detalj ska påverka negativt.

Interaktiva skärmar för alla miljöer

En interaktiv skärm fungerar i alla miljöer. De skärmar vi erbjuder uppfyller de krav man har i dagsläget. De är lätta att hantera, de är enkla att koppla in, de kommer med flera olika ingångar – HDMI, D-Sub och exempelvis Display Port – samt erbjuder flera olika interaktioner.

Det senare kan innebära att du vill byta från din PC och gå över till en mer klassisk undervisning. Då kan du snabbt byta till en interaktiv skrivtavla, använda en penna och tydligare förklara – på ett mer ingående sätt – hur du menar och vad du verkligen vill förmedla.

Samtidigt så är skärmen inte enbart för en person. Vi vet att fler än en person kommer att behöva använda utrustningen och därför så är det också möjligt att, på ett smidigt sätt, växla mellan användare beroende på vem som ska hålla i mötet, föreläsningen eller undervisningen.

En interaktiv pekskärm skapar en sundare mötes- och undervisningsmiljö där alla blir delaktiga och där man kan nå samtliga som befinner sig i lokalen. Den som håller i mötet kan interagera och gå omkring, deltagarna kan själva visa hur de menar med vissa frågor och genom detta så når man också sundare diskussioner och snabbare lösningar på olika problem.

Vi tar ett helhetsgrepp om er beställning

AVS säljer inte enbart interaktiva skärmar. Vi säljer en helhetslösning. Vi levererar era interaktiva skärmar, vi hjälper er med installationen och vi kan skräddarsy lösningar utifrån era unika och speciella behov. Det innebär att vi kan gå ner på ren detaljnivå och hitta den absolut bästa lösningen utifrån behov och förutsättningar gällande exempelvis lokalens utformning. Vi bistår även med teknisk expertis där vi drar kablage, sätter in grenuttag, tar fram kontakter och där vi programmerar styrsystem.

Ny, teknisk utrustning är skapad för alla – men alla vågar inte använda den. Genom en kombination av hög teknisk kunskap och god pedagogik så kan vi utbilda personalen som ska använda era interaktiva skärmar och ge dem verktygen för att därefter vidareutbilda alla andra. Rätt utbildning är en förutsättning för att ni ska få maximal effekt av er interaktiva skärm och få riktig valuta för pengarna.

Behöver ni en interaktiv skärm för kontor, en interaktiv skärm för skola eller för någon annan speciell typ av miljö så är vi er leverantör. Vi hjälper er från start till mål och vi gör så att ni kan ta steget mot ett mer effektivt samarbete, en mer kreativ miljö och en mer stimulerande undervisning som anpassas för alla.

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.