Investera i en digital whiteboard/skärm

En digital whiteboard ger bättre förutsättningar för ut- och inlärning samt för att effektivisera vid olika möten. Tekniken möjliggör större interaktion och bättre kommunikation mellan åhörare och föreläsare där man bland annat kan välja att två stycken personer skriver samtidigt. Genom detta kan man också minimera missförstånd och på ett tydligare sätt hitta rätt lösningar.

En digital whiteboard är ett perfekt verktyg att använda i skolan. Dels så kan man som lärare fokusera på att lära ut och vara trygg med att alla elever ser vad man skriver – oavsett var man sitter o lokalen och vilket typ av ljus som erbjuds. Dels så kan kan också göra detta oberoende av vilken lärarstil man har. Tekniken kan anpassar efter både en mer aktiv undervisning och en mer sittande och förklarande sådan.

En digital whiteboard levererad av AVS stödjer digitala verktyg och de gör att kommunikationen mellan lärare och elev blir mer friktionsfri och där kunskapen på ett tydligare sätt kan förmedlas till samtliga i klassen.

En interaktiv whiteboard underlättar undervisningen

Genom att använda en interaktiv whiteboard så kan man som lärare öka lusten att lära hos sina elever. En interaktiv whiteboard ger möjlighet att en elev kan rita, skriva eller måla och där man som lärare kan komma med värdefull input samtidigt.

Det är en bra lösning att använda i samband med undervisning där interaktionen mellan lärare och elev blir bättre och där man kan vara mer pedagogisk och samtidigt samspela ner på individnivå. Informationen och alla anteckningar kan sparas och användas vid senare tillfälle – exempelvis då vid nästa lektion.

Naturligtvis så går även detta utmärkt att implementera även i andra verksamheter. En digital- eller interaktiv whiteboard passar även utmärkt vid möten och i andra sammanhang där man ska dela information med varandra.

Vi levererar skräddarsydda lösningar

AVS levererar skräddarsydda lösningar. Vi hjälper er hela vägen – från att hitta rätt lösningar utifrån era behov och vidare till installationen. Vid den senare så tar vi ett helhetsgrepp där vi drar kablage, ordnar med väggdosor samt i övrigt fixar med styrsystem och andra tekniska frågor.

Vi hjälper även till med utbildningen. En digital whiteboard kommer bara till sin fulla rätt om den används på ett sätt där alla funktioner är lätta att förstå. Vi kan på ett pedagogiskt sätt både förklara och visa rent praktiskt hur en interaktiv whiteboard fungerar och hur ni maximerar effekten av detta fantastiska redskap i undervisningen på bästa sätt.

Naturligtvis står vi även redo att hjälpa till vid problem och med service. Skulle ni behöva hjälp så kan vi hjälpa er antingen på plats eller genom att ta med utrustningen för en mer ingående service eller reparation. Vi kan även erbjuda hjälp genom vår kundservice som kan guida er rätt via telefon eller via mail.

Varje kund är unik och har unika behov

AVS är en totalleverantör. Beställer du en interaktiv whiteboard så hjälper vid dig med att hitta optimal placering.

Vi vet att alla har olika krav och behov inom sina respektive verksamheter och områden. Därför så arbetar vi på ett mer personligt sätt där vi både ser till de mindre detaljerna och det stora sammanhanget.

Din investering ska löna sig. Beställer du en digital whiteboard så ska detta både vara en investering i verksamheten/undervisningen och sett till det rent ekonomiska i form av hållbarhet och livslängd. AVS levererar enbart produkter av högsta kvalitet och i kombination med vår tekniska expertis och kunskap vid installation och utbildning kring användande så får ni exakt vad ni behöver.

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.