AV-utrustning & AV-tekniker för konferensrum

Får ni ut maximalt av ert konferensrum? Svaret är att många företag, organisationer, myndigheter och kommunala verksamheter har väldigt stora problem med just den här frågan. Deltar man i ett möte eller i en viktig konferens så finns det två saker som verkligen måste fungera: man måste höra och se vad som sägs. Adderar man till detta att man, i många fall, även ska kunna ha en möjlighet att själv spela en aktiv roll och kunna interagera under ett möte så finns det ytterligare en viktig punkt att ta hänsyn till.

Med hjälp av rätt AV-utrustning så kan alla dessa behov tillgodoses och vi är en trygg, stabil och säker leverantör av AV-utrustning av absoluta högsta klass.

Vi har över trettio års erfarenhet av ljud och bild och vi har genom dessa år skaffat oss en tätposition inom branschen. Idag hjälper vi allt från statliga myndigheter, kommuner, landsting, företag och skolor med AV-teknik och där lösningarna vi tar fram är skräddarsydda utifrån behov. Det senare är viktigt.

Varje kund har unika krav, behov och önskemål. Lägger man till att lokaler ser annorlunda ut så finns det ytterligare en viktig parameter att ta hänsyn till.

Vi tar ett helhetsgrepp om er AV-utrustning

Ert konferensrum kan kräva en annan AV-utrustning än vad ett annat gör; helt baserat på yta, storlek, akustik, ljusinsläpp och exempelvis utformningen av rummet. Det är en fråga för våra skickliga AV-tekniker som anpassar lösningar efter hur ert konferensrum ser ut – och efter hur de övriga förutsättningarna är.

AV-utrustning till ett konferensrum handlar om mer än att bara installera nya lösningar – det handlar om att ta ett helhetsgrepp om hela situationen och hitta den bästa lösningen för varje kund. Vi har kunskapen som ger er maximal effekt av era konferensrum och maximal valuta för de pengar ni investerar.

En annan fördel med att välja oss som leverantör av AV-utrustning till ert konferensrum handlar om uppföljning. Vi är med er hela vägen. Från dess att våra AV-tekniker installerar utrustningen – exempelvis digitala whiteboards, interaktiva skärmar, högtalare, system för BYOC – bring your own computer –  och hela vägen fram till dess att utrustningen börjar användas så finns vi med i bakgrunden.

Vi lär er hur utrustningen fungerar

Vi utbildar er i hur utrustningen fungerar och vi kan även vara behjälpliga vid eventuella problem. Skulle någonting inte fungera på ett tillfredsställande sätt så står vi redo att rycka ut och hjälpa er. Oavsett om det handlar om att byta ut en enstaka kabel eller om att korrigera någonting som inte fungerar på det sätt ni hoppats på.

Målet är att ge er konferensrum som kan användas av alla – men där tekniken och utrustningen verkligen håller högsta kvalitet och klass. Vår AV-utrustning och AV-tekniker skapar framtidens konferensrum och framtiden är redan här.

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.