Investera i ett nytt rumsbokningssystem

Vårt sätt att arbeta har förändrats. Idag så sker möten mer spontant än förr i tiden. Vi kanske sitter i bilen, ringer en kund och bestämmer att ett möte ska ske snarast. Detta kräver en uppdaterad teknologi som är kompatibel med de snabba besluten som fattas mer på stående fot och som sker på ett mer spontant sätt. Hur ska man få tag i en lämplig möteslokal om man sitter i hemmet, i bilen eller är på väg från en annan kund?

Genom att använda rätt rumsbokningssystem så kan man ge varje anställd en chans att dels se över vilka mötesrum som är tillgängliga, dels under vilka tider de är bokade och dels också – givetvis – själv boka ett rum.

Ett uppgraderat rumsbokningssystem ger nya möjligheter för hela företaget. Bokningar kan ske med kort varsel, man kan boka långt i förväg, man kan vara mer flexibel och kanske byta mötesrum med varandra om en annan anställd har behov av mer utrymme.

Dessutom tar ett nytt rumsbokningssystem bort det pinsamma gisslet som finns i att dubbelboka ett mötesrum. Detta är tyvärr inte ovanligt och det handlar då om en allt annat än bra reklam för företaget och den egna seriositeten. Håll koll på alla bokningar och få en smidigare väg att hitta mötesrum inom er verksamhet.

Vi hjälper er med installation och utbildning

Ett nytt rumsbokningssystem minskar friktionen, ökar tillgängligheten och ger en arbetsplats med bättre kommunikation mellan de anställda. AVS har över 30 års erfarenhet av ljud och ljusteknik och vi lägger oss alltid i framkant gällande ny teknologi. Vi installerar gärna ett nytt rumsbokningssystem hos er och vi hjälper er att implementera detta på ett smidigt sätt i er verksamhet.

Målet är att varje anställd ska kunna nyttja de nya möjligheter som ges så snabbt som möjligt. Det förutsätter att installationen sköts av proffs och att alla utbildas och får kunskap i hur systemet fungerar samt vilka möjliga tillval som går att använda. Först då så ger ett nytt rumsbokningssystem full effekt och först då kan ni som företag – eller er verksamhet/organisation – börja skörda frukterna.

Intresserad av ett rumsbokningssystem?

Kontakta oss idag så ser vi över vilken lösning som skulle passa er allra bäst. Alla har olika behov – vi har lösningarna oavsett hur dessa behov och krav ser ut. Vi lyssnar på era önskemål, ser över er verksamhet och presenterar en lösning som ligger helt i linje med era behov. Välkommen till AVS – din trygga partner inom ljud och ljusteknik.

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.