Vi hjälper er med ljudanläggning i er butik och gym

Behöver ni en uppdaterad ljudanläggning till er butik så är vi er leverantör. Vi hittar den lösning som fungerar bäst i den lokal ni använder. Det skapar ett mervärde där både kunder och personal trivs och kan interagera med varandra på ett sundare sätt: något som leder till en ökad försäljning.

Dags för en ny ljudanläggning på ert gym?

En ljudanläggning för gym ska fungera på olika sätt och måste tillfredsställa olika personligheter. En del tränar bäst i högre musik, andra föredrar mer stillhet medan vissa använder sig av egna lösningar i form av hörlurar.

Ett gym ska därför ha en ljudanläggning som anpassas även efter rum och träningsområden. En mer allmän volym i de större lokalerna och där de mindre har en mer anpassad volym där exempelvis spinning och hårdare pass ofta har behov av ett tydligare ljud där instruktörens instruktioner tydligt framgår. Detta medan en yogasal ska ha ett mer harmoniskt ljud där instruktörer – på ett lugnare sätt – kan meddela vad som ska ske härnäst.

Hur ser er ljudanläggning ut på ert gym? Vi hjälper er gärna att hitta ett alternativ som anpassas efter er lokal, era behov och där ni snabbt och enkelt kan komma igång och erbjuda era gäster den absolut bästa miljön att träna i – oavsett träningsform.

Experter på ljudanläggning i restaurang och i offentlig miljö

AVS har genom åren arbetat med att skräddarsy ljudanläggningar för kunder inom vitt skilda områden. Vi gör detta med samma entusiasm oavsett vilken miljö det handlar om. Behöver du en ljudanläggning till din restaurang eller är ni i behov av en ljudanläggning som anpassas i en offentlig miljö så är vi företaget för er.

Vi studerar era lokaler, vi lyssnar in akustik och vi ser över era specifika behov och krav innan vi påbörjar arbetet med att hitta rätt ljud till er. Vi tar hänsyn både till personal och besökare samt till eventuella grannar eller närliggande lokaler. Det handlar aldrig om att höras mest – det handlar om att höras bäst.

Målet är att er ljudanläggning ska passa just er och de speciella förutsättningar och behov som finns inom er bransch. Vi är med er längs hela resan: från installation, vidare till utbildning i hur er ljusanläggning fungerar och till service med jämna mellanrum. AVS tar alltid ett helhetsgrepp där du som kund får en pålitlig partner från start till mål.

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.