Vi hjälper er med ljudanläggning i er butik och gym

Behöver ni en uppdaterad ljudanläggning till er butik så är vi er leverantör. Vi hittar den lösning som fungerar bäst i den lokal ni använder. Det skapar ett mervärde där både kunder och personal trivs och kan interagera med varandra på ett sundare sätt: något som leder till en ökad försäljning.

Dags för en ny ljudanläggning på ert gym?

En ljudanläggning för gym ska fungera på olika sätt och måste tillfredsställa olika personligheter. En del tränar bäst i högre musik, andra föredrar mer stillhet medan vissa använder sig av egna lösningar i form av hörlurar.

Ett gym ska därför ha en ljudanläggning som anpassas även efter rum och träningsområden. En mer allmän volym i de större lokalerna och där de mindre har en mer anpassad volym där exempelvis spinning och hårdare pass ofta har behov av ett tydligare ljud där instruktörens instruktioner tydligt framgår. Detta medan en yogasal ska ha ett mer harmoniskt ljud där instruktörer – på ett lugnare sätt – kan meddela vad som ska ske härnäst.

Hur ser er ljudanläggning ut på ert gym? Vi hjälper er gärna att hitta ett alternativ som anpassas efter er lokal, era behov och där ni snabbt och enkelt kan komma igång och erbjuda era gäster den absolut bästa miljön att träna i – oavsett träningsform.

Experter på ljudanläggning i restaurang och i offentlig miljö

AVS har genom åren arbetat med att skräddarsy ljudanläggningar för kunder inom vitt skilda områden. Vi gör detta med samma entusiasm oavsett vilken miljö det handlar om. Behöver du en ljudanläggning till din restaurang eller är ni i behov av en ljudanläggning som anpassas i en offentlig miljö så är vi företaget för er.

Vi studerar era lokaler, vi lyssnar in akustik och vi ser över era specifika behov och krav innan vi påbörjar arbetet med att hitta rätt ljud till er. Vi tar hänsyn både till personal och besökare samt till eventuella grannar eller närliggande lokaler. Det handlar aldrig om att höras mest – det handlar om att höras bäst.

Målet är att er ljudanläggning ska passa just er och de speciella förutsättningar och behov som finns inom er bransch. Vi är med er längs hela resan: från installation, vidare till utbildning i hur er ljusanläggning fungerar och till service med jämna mellanrum. AVS tar alltid ett helhetsgrepp där du som kund får en pålitlig partner från start till mål.

Vilken ljudanläggning passar oss bäst?

Ljudanläggning butik

Alla är vi vana med att musik och butiker hör ihop. Musik skapar en känsla inom oss alla och självklart smittar det av sig i vårt köpbeteende. Att veta vilken ljudanläggning som passar din butik är dock svårt att säga, det beror helt på var det är för typ av butik och storleken på butiken. En ljudanläggning på en stor matbutik skiljer sig enormt i jämförelse med en ljudanläggning i en mindre klädbutik. För att veta vad som passar just din butik så kontakta gärna oss via telefon eller mail så hjälper vi dig.

Ljudanläggning restaurang

I en restaurang räcker det vanligtvis med en enkel ljudanläggning. Självklart beror det helt på vad det är för typ av restaurang som bedrivs. Idag finns det mängder av restauranger som vid sen kvällstid övergår till en nattklubb och då ställer det såklart större krav på din ljudanläggning. På de flesta restauranger så är syftet med ljudanläggningen att skapa inlevelse och en känsla hos besökaren. En italiensk restaurang som spelar klassiskt italiensk musik i samma veva som den smakrika italienska maten serveras på bordet, skapar ju såklart något extra. Oavsett vilka behov och syften du har med ditt ljudsystem så rekommenderar vi dig att kontakta oss för rådgivning.

Ljudanläggning offentlig miljö

Det är näst intill omöjligt att på rak arm säga vilken ljudanläggning du ska ha till en offentlig miljö. Det beror helt på vad det är för typ av miljö och vad syftet med ljudanläggningen är. I ett köpcenter som består av mötesplatser och butiker bör du exempelvis tänka på ett specifikt sätt när du väljer ljudanläggning. Här vill du vara säker på att kunna styra musiken för varje del av köpcentret. I exempelvis väntrum, samlingslokaler och på tågstationer behöver ljudanläggningen vara anpassat för ett annat typ av behov. Känner du dig osäker på vad som passar dig bäst så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och en kostnadsfri offert för er framtida ljudanläggning.

Ljudanläggning gym

En gymanläggning består oftast av olika rum och ytor vilket blir viktigt att ha med sig när man väljer ut en ljudanläggning. I en del av gymmet kan det vara lämpligt att ha högre musik och lite “hårdare” musik medans i ett rum där man håller exempelvis Yoga-klasser vill man ha lugn och harmonisk musik. Därför blir det viktigt att välja en skalbar ljudanläggning där du kan anpassa musiken och volymen utifrån varje enskilt rum. Vi på AVS Sverige har sedan lång tid tillbaka erbjudit anpassningsbara ljudanläggningar till mängder av gym runt om i Sverige. Vi skräddarsyr en lösning helt utifrån din lokal och står för såväl produkterna som installationen.

Kontakta oss

Tel. 010-551 10 00

Malmö (huvudkontor)

AVS i Sverige AB
Pilotgatan 7, 212 39 Malmö

Stockholm

AVS i Sverige AB
Skarprättarvägen 7, 176 77 Järfälla

Göteborg

AVS i Sverige AB
Backa Bergögata 16, 422 46 Hisings Backa

Kontorstid: 08.00–17.00, vardagar

För serviceärenden ber vi dig att istället använda vårt serviceformulär.