AVS – medlem i PSNI

AVS

AVS är en totalleverantör inom ljud- och bildteknik

AVS startade som AV Syd 1986 och vi har legat i framkant av den omvälvande utvecklingen inom lösningar för ljud och bild sedan dess. Med vår långa erfarenhet av installationer och ett stort utbud av högkvalitativa produkter vet vi vad vi pratar om. Vi utgår från Malmö och Göteborg men arbetar med projekt i större delen av Sverige.

PSNI Global Alliance

PSNI – över 200 platser globalt
PSNI:s certifierade leverantörer är placerade på över 200 platser globalt – men PSNI:s kapacitet når ännu längre. Projektlistan inkluderar praktiskt taget alla större städer runt om i världen, vilket möjliggör en säker, effektiv samt sakkunnig hantering av ditt projekt, oavsett geografisk placering.

AVS – en del av PSNI
Vi på AVS är stolta att vara en del av PSNI Global Alliance, det mest framstående nätverket av teknikleverantörer inom kommunikation och samarbete.

PSNI samlar och, ytterst noggrant, certifierar de främsta AV- och videoteknikleverantörerna från hela världen, vilket gör att vi kan arbeta som en enhetlig organisation. Dess innovativa modell gör det möjligt för de bästa leverantörerna i klassen att samarbeta som en organisation, vilket innebär skalbara, standardiserade tekniska lösningar och hanterade tjänster till organisationer överallt. Det betyder att vi kan uppnå mer för våra företag än vi skulle kunna på egen hand, och bättre hjälpa våra kunder – teknikens slutanvändare – att skapa innovativa kommunikationsupplevelser.

AV-projekt kan vara utmanande att hantera när ditt företag expanderar till nya regioner och länder. Att arbeta med oberoende lokala integratörer kan resultera i fragmenterade distributioner med brist på standardiserade processer mellan olika platser.

Det finns ett bättre sätt. Som medlem i PSNI Global Alliance kan vi tillhandahålla lösningar, tjänster och support för projekt i mer än 200 städer över hela världen. En kontaktpunkt och dokumenterade standardiserade processer – samma exceptionella upplevelse oavsett var i världen du behöver använda tekniken.

PSNI:s globala distributionsprocess

1. Upptäcka projekt

Vi arbetar med dig för att upptäcka dina behov – på både lokal och global nivå. Vi är specialiserade på att skapa skräddarsydda lösningar utformade för dina behov.

2. Skapa ditt globala team

Som din enda kontaktpunkt kommer vi att bygga rätt team för ditt unika projekt och geografiska mål och samordna mellan Certified Solution Providers lokalt och globalt.

3. Förslag och omfattning

Vi kommer att anpassa alla globala Certified Solution Providers till dina platser och leverera ett kortfattat, komplett förslag med korrekt prissättning, process och tidslinje.

4. Programmering, tillverkning, integrering

Det är här våra globalt synkroniserade team visar vad de är bäst på, och arbetar utifrån vår globala implementeringsplan för bästa praxis. Varje plats är helt standardiserad för en enhetlig, produktiv framtid.

5. Driftsäkring av system

Vi kommer att noggrant testa varje system och identifiera eventuella problem innan de uppstår för att säkerställa kvaliteten på lång sikt.

6. Utbildning

Alla slutanvändare inom en organisation, och de IT-team som stödjer dem, kan få fullständig utbildning i syfte att förbereda dem för dagliga behov och felsökning.

7. Service och support

Certified Solution Provider-team kan också sättas ihop för att tillhandahålla löpande mjukvaru- och hårdvarusupport, inklusive uppgraderingar och livscykelhantering.

8. Kundupplevelseundersökning

Framför allt vill vi säkerställa att varje kund på varje plats får samma premiumnivåservice och sömlösa teknologi. PSNI:s undersökning efter integration bekräftar att vi lär oss och förbättras allt eftersom.

 

Som en del av PSNI Global Alliance kan vi erbjuda våra kunder samordnade partnerskap med standardiserade och innovativa lösningar för att underlätta och utveckla bästa möjliga lösning för våra kunder.

One Alliance. Local Teams Worldwide.

För mer information om PSNI Global Alliance, vänligen besök: www.psni.org

Några av våra leverantörer